Preview (2)

5fdb28f110c0294f4dda753a7c81e619ea3930c5

Santé gevangenis

De guillotine wordt in gereedheid gebracht. De ter dood veroordeelde Joseph Heurtin wordt uit cel 11 opgehaald en naar de guillotine, die op de binnenplaats van de Santé gevangenis staat, geleid. Hij gaat op het schavot liggen, precies met zijn hoofd onder de valbijl.

Het kan nu elk moment gebeurd zijn met Joseph Heurtin. Degene, die belast is met de executie, brengt zijn hand naar de knop, die de valbijl in beweging moet zetten. Hij drukt op de knop en de valbijl, verzwaard met gewichten, dendert naar beneden. Heurtin ziet de bijl met duizelingwekkende snelheid op zich afkomen. Hij spert zijn ogen open zo ver als hij kan.

Op dat moment ontwaakt Heurtin uit zijn slaap. Het was een droom geweest, een nachtmerrie… De executie was gedroomd, de rest was wel echt. Hij was ondergebracht in de Santé gevangenis, cel 11, wachtend op zijn executie…

Oei ! Dat wordt spannend ! Het eerste deel volgt komend weekend, blijven volgen dus !

11 gedachten over “Preview (2)”

  1. Die verhalen die een droom blijken vind ik altijd ergerlijk en bovendien ontzettend afgezaagd. Hoeft voor mij niet. Ben wel benieuwd wat je verder te vertellen hebt over de gevangenis. PS Ik volg je al (sinds kort).

      1. Die 5239 zegt alleen iets over de kwaliteit van je website. Ook ik behoor tot dat getal. Je ziet namelijk pas dat het een droom is als je het verhaal hebt gelezen. Hopelijk kan je ook opbouwende kritiek waarderen. Als ik je verhalen en je website niet zo geweldig vond, had ik me niet aangemeld als volger en zou ik niet de tijd en de moeite nemen om dit te schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s